dissabte, 23 de desembre del 2017

UNA EXPERIÈNCIA DIRECTA : “ARLBERG EXPRESS”


Avui no es un nou treball si no l’adaptació d’un d’antic, molt antic, un dels primers que vaig confeccionar dins aquesta sèrie i temàtica.

L’Arlberg Exprés, amb el qual vaig viatjar i anotar llur composició, em va inspirar en aquesta mania de reproduir un tren real en modelisme H0 i il·lustrar en forma de text amb fotos l’esdeveniment.

El treball, en la seva versió en llengua castellana, es va publicar en diversos “fòrum” del tema, com ara l’extint “Ateneo del Tren” i el conegut “Forotrenes”; també ja va ser traduït i incorporat en aquest “blog” però dividit en 2 segments, per problemes d’edició; ara l’he unit, l’he completat i ha quedat ubicat al contenidor DropBox per millor lectura i accés.
https://www.dropbox.com/s/nastd248vaytm6t/ARLBERG_EXP.pdf?

Cal considerar que el reportatge es força antic, del març de 2013; les fotos es varen fer a l’antiga maqueta Asvicaf, en curs de desmantellament per trasllat; així doncs, el tren es va presentar per les fotos, però no va circular ni un pam ... queda pendent i promès una nova sessió fotogràfica en circulació real per l’actual maqueta social.
Que ho gaudiu !
FITXA TÈCNICA : “ARLBERG EXPRESS” ( 1981 )
Composició HC05
Formació i fotos autor : Març-2013    Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada